Ieder jaar vieren wij onze trouwerij met de directe familie. Het zijn meestal ook van die jaren dat je elkaar een extra kus geeft op die dag en je krijgt een bosje bloemen van je man. Dit jaar zijn we 25 jaar getrouwd, volgens vele een reden voor een feestje want het is een jubileum die tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is.

 

Opties overwegen

Wij zijn begin augustus 25 jaar getrouwd dus het is als het goed is gewoon mooi weer in Nederland. Ik wilde niet met de hele familie uiteten op onze kosten want dat vind ik zo afgezaagd. Vaak als je met grote groepen komt heb je een voorgesteld menu in plaats van dat je van de kaart kan eten. Daarnaast vind ik het ook niet leuk voor de kinderen want die zijn verplicht om de hele avond stil te zitten.
Ik was op zoek naar iets wat niet vaak gedaan wordt. Je kan met zijn alle naar de dierentuin wat erg leuk is voor de kinderen maar dat is dus weer niet handig voor de mindermobiele personen onder ons.
Ik besloot eens heel wat anders te doen en kwam op internet uiteindelijk een partyboot tegen. Een boot huren wordt niet vaak gedaan dacht ik bij mijzelf. Daarnaast wordt dan ook alle zooi voor je opgeruimd. Je betaalt een bedrag per persoon inclusief eten en drinken.
Na een paar telefoontjes en een paar bedenkdagen heb ik de dag van ons 25-jarige huwelijk bij het bedrijf afgehuurd. Op naar de leuke dag.

 

De dag van het feest

Een paar uur voor het feest kreeg ik nog netjes een telefoontje van het bedrijf waar wij de party boot van huren. Zij vroegen ons nog om speciale dieetwensen of juist wat wij erg lekker vonden. Normaliter word dit al gevraagd bij je reservering maar dat waren ze bij ons even vergeten. Geeft niet, dan weet ik in ieder geval zeker dat wij lekker vers eten hebben op de party boot.
Alle genodigde kwamen vrij kort op elkaar aan bij de locatie. We wisten wel een beetje hoe de locatie er uit zag dus we hadden een stambeeld als verzamelplaats benoemd.
Met zijn alle tegelijk gingen we de boot op waar we werden ontvangen met een glaasje bubbels en een hapje vooraf. Heerlijke hapjes waren het trouwens!
De muziek werd terplekke besproken en alle gasten mochten hun favoriete plaatje aanvragen, er werd lekker gedanst en gelachen op de dansvloer.
Als grote verrassing had het verhuurbedrijf nog een taart voor ons geregeld, was van de zaak vanwege ons 25-jarige huwelijksfeest. We kijken inmiddels terug op een hele mooie ervaring.