Je huisdier is je alles. Of het nu gaat om je hond of je kat, jij voelt je fijn dat ze er zijn. Tot ze zich gaan zitten krabben. Dan weet je het wel weer: vlooien! Zeker nu, nu de kachel vaak aan staat, komen vlooien in groten getale op je huisdier af. En soms dus ook op jou. En dat jeukt! Je kunt er dan voor kiezen om Beaphar te gaan gebruiken. Dit middel vind je bij de betere dierenwinkel en zal de voortplanting van vlooien in de war sturen. Zo hebben jij en je hond en/of kat geen last meer en dat zonder dat je met giftige spuitbussen aan de gang hoeft.

Want vlooien geven jeuk!

Je ziet het snel genoeg aan je huisdier. Zodra hij (of zij) iedere paar passen even gaat zitten om eens flink te krabben, dan weet je het wel. Je kunt dan bovenstaand middel geven en natuurlijk nog even goed kammen met een vlooienkam. Zo zorg je ervoor dat de aanwezige neten (vlooien to be) ook uit de vacht van je huisdier verdwijnen. Vlooien voeden zich met het bloed van je huisdier. En als dat bloed niet meer lekker is, of zelfs giftig, dan zullen ze het “schip” verlaten. Als je dan niet goed behandelt, kan het zomaar zijn dat ze in jou een nieuw slachtoffer vinden.

Hoe weet je het als de vlooien zich op jou gefocust hebben?

Dat voel je snel genoeg. De vlooien zullen zich niet in je haar ophouden, maar vooral de gemakkelijk bereikbare gebieden van je lijf aanvallen. Zoals bijvoorbeeld je onderbenen en je voeten. Zo’n vlo maakt het eigenlijk niet uit welk bloed hij drinkt, als hij maar kan drinken. En daar ben jij dan mooi klaar mee. Vlooien laten, net als muggen, bulten achter. Al zijn die van een vlo wel minder groot. Dat zegt trouwens niks over hoe irritant zo’n bult is.
Beaphar

Vlooien geven een vies gevoel

En dat terwijl het in huis hebben van vlooien in veel gevallen niks zegt over jouw schoonmaakkwaliteiten. Je hond of kat neemt die beestjes van buiten mee naar binnen en daar, bij de verwarming voelen ze zich senang. Ze krijgen ineens het idee dat ze zich willen voortplanten en doen dat dan ook vol overgave. Daar ben je mooi klaar mee. Maar gelukkig is de oplossing gewoon online te bestellen. Dan zijn je huisdieren en je huis in een mum van tijd vlo-vrij.