Het werken heeft de afgelopen jaren een behoorlijke transformatie ondergaan. We hebben een andere behoefte gekregen over hoe en waar we ons werk doen en invullen. Een gezin heeft tegenwoordig twee werkende ouders en dat maakt het werken in combinatie met het gezinsleven een behoorlijke uitdaging. Daarnaast wil veel jong talent meer vrijheid en zelfstandigheid om hun werk te kunnen doen. Hierdoor heeft het zogenaamde nieuwe werken een behoorlijke vlucht genomen. Met het nieuwe werken zijn op de kantoren de zogenaamde kantoortuinen ontstaan met flexplekken. Meubilair wat het geluid absorbeert is belangrijk om in zo’n omgeving geconcentreerd te kunnen blijven werken. Dit is mogelijk met kantoormeubelen van BuzziSpace. In dit blog vertellen we je daar graag meer over.

Wat kenmerkt BuzziSpace

Zoals hierboven al aangegeven kenmerkt BuzziSpace zich door zogenaamde akoestische kantoormeubelen. Oftewel meubelen die geluid absorberen waardoor er minder geluid te horen is in een kantooromgeving. Naast dit is hun standaard op het gebied van design en duurzaamheid heel hoog. Dit zijn drie eigenschappen die maken dat dit een populair merk is bij bedrijven en dat ze in deze tijd behoorlijke successen boeken. De duurzaamheid zit in het feit dat ze veel gebruik maken van gerecyclede materialen. In hun meubelen maken ze bijvoorbeeld veel gebruik van gerecyclede PET-flessen. Deze hebben namelijk tevens een geluidsisolerende werking. Daarbij snijdt het mes dus aan twee kanten. Verder zijn de meubelen veel bewerkt met geluidsisolerend vilt. Ook in het design komt de geluidsisolerende werking terug. Bekend zijn de treinbanken die ze kunnen leveren. Deze zijn ook met vilt bewerkt en hebben hoge leuningen. Ideaal om met 2 tot 4 mensen even kort te vergaderen. Ook zijn ze bekend van de wanden die ze maken die het geluid goed dempen. Deze zijn ook te verkijken om op bureau’s te zetten. Zo kan je in een kantoor toch wat beter werken zonder afgeleid te worden.

Wat zit er verder in het assortiment van BuzziSpace

BuzziSpace levert een redelijk breed assortiment aan kantoormeubelen. De focus ligt wel duidelijk op de zitmeubelen en de wanden. Maar daarbij leveren ze bijvoorbeeld ook vloerkleden die een geluidsisolerende werking hebben. De banken zijn vaak de eerder genoemde treinbanken en ook de fauteuills met hoge leuningen zodat je tegenover iemand anders bijvoorbeeld een Bila kunt doen zonder dat het hele kantoor daar last van heeft. Kortom wil je overstappen met je bedrijf op een mooie kantoortuin met flexplekken dan is BuzziSpace zeker een merk waar je even naar moet kijken.