Ik speel graag een spelletje op mijn computer. Ik heb verschillende soorten spellen en games. Afhankelijk van mijn stemming kies ik altijd welk spel ik ga spelen. Soms heb ik zin om te racen en de andere keer heb ik zin om even mijn tijd te verdrijven met Minecraft. Een beetje online sporten is op zijn tijd ook erg leuk om te doen. Tevens kan ik mijzelf heerlijk verliezen in een schietspel, die ik online met wat vrienden kan spelen. Laatst toen ik echter online aan het schieten was met wat vrienden, liet een vijand mij onverwachts schrikken. Hij kwam uit het niets om het hoekje lopen en als reactie sprong ik uit mijn stoel. Dit is natuurlijk niet de handigste reactie, maar het ging echt per ongeluk. Een paar seconden later hoorde ik iets omvallen en sprong mijn beeldscherm op zwart. Ik had in de sprong blijkbaar mijn glas water omgestoten en alles drupte in en op mijn computer. Deze was helaas niet meer te repareren. Ik moest dus snel op zoek naar een nieuwe pc!

 

Pc’s in alle soorten

Er zijn oneindig veel soorten pc’s. Dan zijn er ook nog eens heel veel merken, types en doeleinden. Je kan een computer kopen voor op het kantoor. Je kan er eentje voor je studie gebruiken. En je kan een pc kopen om op te gamen. Voor een echte game pc moet je zorgen dat deze snel is. De snelheid van je game moet zo optimaal mogelijk kunnen draaien. Daarom is het bij een game pc belangrijk dat deze een hoge snelheid aankan. Het kan een relatief grote investering zijn, maar uiteindelijk levert het erg veel plezier op. Toch zijn er game pc’s voor elk budget. Ik vond ze al vanaf €250,-. Dat vond ik voor een speciale gaming pc eigenlijk best goedkoop.

 

Gamen in stijl

Naast het feit dat de nieuwe game pc een beetje betaalbaar en snel moest zijn, was het ook belangrijk dat hij er een beetje mooi uitzag. Het is eigenlijk maar een machine, maar net als dat onze mobiele telefoons tegenwoordig een luxe uitstraling moeten hebben, gold dit ook voor mijn nieuwe gaming pc. Een strak zwart model met misschien wat lampjes, is hoe ik het voor me zag. Het liefst lampjes met een opvallende kleur, zodat mijn computer echt onder mijn bureau vandaan zou springen. Hiervoor moest ik even zoeken, maar na wat speurwerk op het internet is dat gelukt. Uiteindelijk heb ik precies het model gaming pc gevonden waarnaar ik op zoek was en het was de investering meer dan waard!