De nieuwste trend om snel van A naar B te komen is met een elektrische hybride fiets. Een elektrische hybride fiets, oftewel een e-bike zijn elektrische fietsen die je ondersteunen bij het fietsen. Zulke e-bikes hebben veel voordelen, en mensen kiezen om allerlei redenen voor een e-bike. De voornaamste redenen om over te stappen op een elektrische hybride fiets zijn voor veel mensen of in dezelfde tijd meer afstand afleggen, of om met minder moeite sneller te fietsen. Waarom je van deze voordelen wil genieten is voor iedereen anders. Sommige mensen hebben moeite met lange fietsafstanden en willen daarom trapondersteuning. Andere mensen zullen de afstand op een gewone fiets te ver vinden, maar op e-bike wordt diezelfde afstand wel overzichtelijk. Wat de motivatie ook is, deze blog gaat over de elektrische hybride fiets van Stella. Dit merk is de grootste leverancier in Nederland, en lijkt me daarom een goed uitgangspunt om te gebruiken voor deze blog. Ik zal eerst vertellen waarom een elektrische fiets van Stella een goede keuze is. Dan schrijf ik wat over de extra service: test-centers. Tot slot deel ik wat persoonlijke ervaringen van kennissen, die net als ik van snel houden!

Waarom een elektrische hybride fiets van Stella?

Er zijn veel redenen waarom je voor een fiets van Stella moet kiezen! De grote overkoepelende reden is dat het de grootste leveraar van elektrische fietsen is in Nederland. Dat levert allemaal extra voordelen. Zo zijn de fietsen het goedkoopst voor de beste kwaliteit. Ook krijg je tot wel 5 jaar garantie op de fietsen. Ook zijn de fietsen als beste getest van heel Nederland. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en de fietsen worden in Nederland gemonteerd. Dit laatste zorgt ervoor dat de fietsen echt van Hollandse kwaliteit zijn!

De e-bike testcenters van Stella

Stella heeft door heel Nederland testcenters. De fietsen zijn namelijk niet bij fietsenwinkels te koop. Je kunt terecht bij een van de centers voor een proefrit. Ook als je de fiets al gekocht hebt, kun je bij de centers terecht voor reparaties. Maar, er rijden ook serviceteams door heel Nederland, dus bij een reparatie kunnen ze ook aan huis komen! De centers zijn 6 dagen per week open dus je kunt bijna altijd terecht voor een passend advies.

Mijn kennissen over de e-bikes van Stella

Iedereen die ik ken met een e-bike van Stella is razend enthousiast. De elektrische hybride fiets heeft Stella tot een nieuw niveau gebracht. Al mijn vrienden zijn erg enthousiast over de snelle levering (snel!) en de goede kwaliteit van de service en de fiets zelf. Daarnaast zijn de fietsen erg fijn, en doen ze gewoon waar je ze voor koopt! Het aanbod is groot en dat zorgt ervoor dat vrienden van mij in verschillende leeftijdscategorie├źn nog steeds allemaal enthousiast zijn over de fietsen!