Wanneer u tegen een goede, zakelijke, kans aanloopt, dan wilt u deze niet aan u voorbij laten gaan. Maar wat nu als er direct een grote investering nodig is om deze zakelijke kans te kunnen benutten? Dan kan het zomaar zijn dat u niet snel genoeg de middelen hiervoor kunt vrijmaken. U kunt dan zakelijk lenen bij een bank of een kredietverstrekker. Deze zakelijke lening kan uw bedrijf een boost geven en ervoor zorgen dat u op tijd kunt instappen in die zakelijke mogelijkheden die u kreeg aangeboden. Wanneer u ernstige materiaalpech hebt, bijvoorbeeld één van de belangrijkste machines in uw bedrijf stopt ermee, dan is het zaak dat u snel een zakelijke lening kunt afsluiten. Snel een zakelijke lening afsluiten regelt u gemakkelijk online.

Snel een zakelijke lening afsluiten heeft veel voordelen

U doet online de aanvraag voor deze zakelijke lening. Hierbij hoeft u geen jaarcijfers of businessplan te overleggen. Een overzicht van de banktransacties van het afgelopen half jaar is voldoende. U krijgt dan binnen twee uur een voorstel in de mail. In dit voorstel staat het te lenen bedrag, het rentepercentage op de lening en de duur van de lening. Ook wordt hierin het maandbedrag met u afgesproken. Bent u akkoord? Dan ondertekent u deze offerte digitaal. Heeft u de offerte in de ochtend aangevraagd? Dan is de kans groot dat het te lenen bedrag nog dezelfde dag op uw rekening staat! Snel een zakelijke lening afsluiten is écht snel geregeld!

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Snel een zakelijke lening afsluiten kent vooral voordelen, maar de nadelen mogen niet onderbelicht blijven. Een nadeel kan zijn dat u persoonlijk garant staat voor de lening. U wordt dus persoonlijk verantwoordelijk gehouden voor het tijdig terugbetalen van het geleende bedrag en de rente die daarbij komt. Over rente gesproken: die ligt wat hoger dan wanneer u naar de bank gaat voor een lening. 

Met een zakelijke lening doet u alleen zakelijke dingen

Het is niet de bedoeling dat u met een zakelijke lening uw huis, privé, gaat verbouwen. Een zakelijke lening is bedoeld om te investeren in uw bedrijf. Zo zorgt u ervoor dat de lening zichzelf weer terugverdient. Dit kan zijn door een uitbreiding van uw wagenpark, door het huren of kopen van een nieuw bedrijfspand, door het aannemen van extra personeel of door het vervangen van oude apparatuur. U kunt de zakelijke lening ook gebruiken om uw leveranciers te betalen wanneer uw klant niet op tijd heeft betaald. Hopelijk heeft u iets aan bovenstaande tips!