Ik denk dat iedereen het thuiswerken helemaal zat is. De eerste paar maanden vond iedereen het nog leuk om thuis te werken. We konden wakker worden, tandenpoetsen, douchen, en in onze pyjama rustig de computer opstarten. Ondertussen is het toch wel erg saai geworden en missen we onze collega’s. Gelukkig gaat ook het bedrijfsleven weer een stukje verder open. Zo staan steeds meer bedrijven medewerkers toe om één of twee dagen daar te komen werken. Met een grotere drukte op de werkvloer stijgt ook de kans op ongelukken. Hiermee bedoel ik niet de “eigen schuld, dikke bult” ongelukken. Ik bedoel serieuze bedrijfsongevallen. Deze zijn vaak beperkt als je simpelweg op kantoor werkt, maar toch kan het voorkomen dat iemand betrokken raakt in een bedrijfsongeval. Zo ook laatst bij ons op het kantoor. Een collega van mij werd in zijn auto hard geraakt door een leverancier in zijn vrachtwagen. Wij maken gebruik van Letselschade Advocaat Rotterdam om te zorgen dat mijn collega volledig gedekt wordt.

 

Schadevergoeding bij een bedrijfsongeval.

Een bedrijfsongeval kan van alles zijn. In hoeverre je hieraan wordt blootgesteld ligt natuurlijk aan uw functie. Werkt u in de bouw, dan is de kans veel groter op een bedrijfsongeval. Schadevergoeding bij bedrijfsongeval, bijvoorbeeld bij een aanrijding, wordt bij ons gedekt door Letselschade Advocaat Rotterdam. Letselschade Advocaat Rotterdam zorgt ervoor dat het slachtoffer van een bedrijfsongeval financieel volledig hersteld van een ongeval. Gelukkig had mijn collega geen whiplash, toch had hij nog erg veel last van zijn rug en nek. Hij is dan ook een aantal keer naar de huisarts gegaan. Deze kosten worden gedekt door Letselschade Advocaat Rotterdam. Mijn collega werkt niet op een uur-basis, maar gemiste werkdagen of werkuren worden ook gedekt door Letselschade Advocaat Rotterdam. Als u meerdere maanden niet kan werken, terwijl u per uur wordt betaald kan dit erg duur worden. Ook daar kan een letselschade advocaat bij helpen.

 

Geluk bij een ongeluk

Veel bedrijven hebben een vaste letsel advocaat. De kosten komen vaak volledig te liggen bij de persoon die het ongeluk veroorzaakte. Toch is het goed om eens na te vragen bij uw werkgever of zij gebruik maken van een letselschade advocaat. Schadevergoeding bij een bedrijfsongeval is namelijk erg belangrijk om te hebben, zowel in de bouw als op kantoor. Het is namelijk al vervelend genoeg als u betrokken raakt in een ongeluk. U hoort hier niet financieel last van te hebben. Maak daarom altijd gebruik van een letselschade advocaat.