Zwembaden brengen vrienden en familie samen en zijn een geweldige aanvulling voor jouw tuin. Maar het is een investering waarover je zeker goed wilt nadenken. Je moet uitzoeken welk merk en model het beste is voor jouw behoeften en budget. Natuurlijk mag je een opbouw zwembad aanschaffen als je met een klein budget meteen in het bad wilt springen, maar zoek je een zwembad dat duurzaam is en lang meegaat dan zijn inbouw zwembaden echt wat voor jouw. Bekijk waarom de inbouw zwembaden niet mogen ontbreken in jouw tuin.

Thuis is nooit meer saai

Dankzij inbouw zwembaden van Stassar is het huis nooit meer saai en valt er altijd wat te doen. Het installeren van een Stassar zwembad in de achtertuin is een geweldige investering voor jouw gezin, omdat het je urenlang plezier zal bezorgen. Je kunt zwemmen, poolspellen spelen, een waterglijbaan installeren, een waterval inbouwen en meer. Het is ook een geweldige manier voor de mensen thuis om actief te blijven, zonder zelfs maar te beseffen dat je aan het sporten bent. Het installeren van een inbouw zwembad verhoogt ook de waarde van jouw huis. Indien je het huis later wilt verkopen, mag je dus een betere prijs verwachten.

Inbouw zwembaden gaan langer mee

De inbouw zwembaden zijn een duurzame investering voor jouw huis. Deze zwembaden van Stassar hebben goede levensduur als je er goed voor zorgt. De meeste middenklasse inbouw zwembaden kunnen tussen de 10 en 20 jaar meegaan, terwijl de high-end modellen gemakkelijk 30 tot 40 jaar meegaan. Stassar verkoopt inbouw zwembaden in diverse formaten en hoogte en modellen gemaakt van staal of polyester met de bijbehorende attributen.

Een Stassar is de investering waard

Inbouw zwembaden bieden diverse voordelen aan het gezin en de huiseigenaar. Denk maar aan ontspanning, gezondheidsvoordelen, leuke feestjes organiseren en overwaarde van het huis. Maar eenieder weet dat inbouw zwembaden duur zijn. De prijzen van inbouw zwembaden verschillen bij Stassar. Het is onmogelijk om precies te zeggen hoeveel het zwembad zal kosten, aangezien de prijzen sterk variëren, afhankelijk van woonomgeving, de bodemgesteldheid, het watercirculatiesysteem en het model en de grootte van het zwembad. De tijd van het jaar kan ook van invloed zijn op de uiteindelijke prijs, aangezien veel aannemers kortingen bieden voor zwembaden die buiten het seizoen zijn gebouwd. Over het algemeen zijn betonnen zwembaden het duurst, gevolgd door met vinyl beklede zwembaden. Uiteindelijk zal deze investering je op langere termijn wel voldoende voordelen bieden. Zeg dus geen nee en maak je dromen waar bij Stassar!