Het is tegenwoordig heel normaal om af en toe iets aan je uiterlijk te laten doen. Veel vooroordelen zijn daar al over weggevallen en iedereen heeft natuurlijk een andere reden om iets te laten veranderen. Zo wil de één rimpels weg werken en is de ander al jaren ontevreden over haar neus. Tegenwoordig is bijna niets meer onmogelijk en is het belangrijker dan ooit dat jij je goed voelt in je lijf. In deze blog vertel ik je over wat kleine veelvoorkomende ingrepen. Wat houdt het nu precies in?

(Geen) haar op je hoofd

Voor veel mannen komt de leeftijd gepaard met kaalheid. We zijn natuurlijk heel blij ouder te mogen worden maar het verlies van haar hoeft van ons niet zo nodig. Zeker wanneer je altijd een volle bos gewend bent geweest, kan kaalheid onzeker maken. Daarnaast geeft haar o je hoofd vaak een jonger uiterlijk. Herken je dit probleem? Dan kan je kiezen voor een haartransplantatie Turkije, bijvoorbeeld bij de kliniek van Dr. Cinik. Hier wordt er geluisterd naar jouw wensen en loop je straks zelfverzekerd weer de deur uit.

Veranderde neus

Een neusoperatie is geen kleine ingreep. Gelukkig zijn er ook manieren om je neus te veranderen zonder een operatie. Dit gebeurt met filler. Door bepaalde delen van je neus meer op te vullen wordt er als het ware een nieuwe vorm gecreëerd. Je neus laten doen, is dan ineens helemaal geen enorme stap meer en ook niet permanent. Fillers moeten namelijk om de zoveel tijd bijgewerkt worden.

Lippen om te kussen

En als we het dan toch over fillers hebben dan kunnen de lipfillers natuurlijk niet ontbreken. Volle lippen staan heel vrouwelijk en sensueel maar niet iedereen heeft die van huis uit meegekregen. Met lipfillers vul je als het ware je lippen op en zo worden ze dus voller. Een hele simpele ingreep die binnen een uur voldaan is. Even in je lunchpauze heen en weer dus. Let op, ook deze fillers moeten bijgewerkt worden.

Echte Bambi ogen

Ga jij liever voor iets anders, pijnloos? Iets makkelijks? Tegenwoordig zijn ook wimper extensions enorm in. Binnen een uur sta jij buiten een salon met volle wimpers. Nooit meer opstaan voor make-up, hooguit een borsteltje er doorheen en gaan. De wimpers gaan een paar weken mee en vallen dan met de natuurlijke wimper uit. Ook een routine dingetje dus.

Welke ingreep vind jij nog meer normaal? En welke laat je zelf doen?