Schooltijden zijn drama in deze tijd. Het is zo lastig om de focus erbij te houden. Daarnaast heb ik echt weinig motivatie om nog aan school te gaan. Ik loop achter op mijn huiswerk, tijdens de lessen zit ik eerder op mijn telefoon dan dat ik op let. En telkens loopt de les ook vast vanwege een slechte verbinding. Het is lastig om alles te volgen en al je vragen te stellen. Wanneer je een vraag wil stellen praat iemand anders al toevallig op hetzelfde moment. Ook zitten er voordelen aan. Zoals het niet hoeven reizen naar school. Of het opstaan twee minuten voordat de les begint. En je zit ook nog is in je eigen huis. Wanneer je honger hebt kan je gewoon wat te eten pakken en een kopje thee.

Het online les krijgen

Het online les krijgen heeft dus voor- en nadelen. Sommige mensen vinden het makkelijker om online les te krijgen zodat ze kunnen werken naar hun eigen tijdschema. Of ze hoeven niet per se rekening met de reistijd te houden wanneer ze bezig zijn met het plannen van hun dag. Maar het vervelendste van alles vond ik nog dat ik mijn klasgenoten eigenlijk niet ken. Ik heb een deel van mijn klasgenoten maar een keer gezien. Ik kan al hun namen niet allemaal meer herinneren zelfs. Daarnaast moet ik ook in teamverband werken met mensen die je niet kent. Dat is toch lastig samenwerken. Het liefst wil je natuurlijk werken met mensen die je wel kent. Of die je tenminste hebt ontmoet.

Online zonder laptop?

Maar wat is nou het belangrijkste wat je nodig hebt tijdens deze tijd van online les krijgen? Het is eigenlijk overduidelijk. Namelijk een laptop. Zelf heb ik een macbook. Deze werkt goed en ik kan al mijn lessen volgen. Alleen ben ik soms nogal stom. Ik had namelijk mijn macbook van de trap af laten vallen. Dat is niet goed voor een laprop, voor welke laptop dan ook. Nu moest ik dan ook mijn laptop laten maken. Dus ging ik opzoek waar ik mijn laptop kon repareren. Zo kwam ik op macbook reparatie amsterdam. Hier kon ik mijn laptop opsturen en gingen zij kijken wat er aan de laptop moest gebeuren. Na het bekijken van de laptop komt er iemand met je praten om te vertellen wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten daarvan zullen zijn. Ook is het een snelle service. Wat nu juist van belang is. Binnen 24 uur is die al gerepareerd. Is er toch meer werk nodig dan kan je een leenlaptop ontvangen zodat je niet zonder zit. Helemaal handig dus!