Ben jij in het afgelopen jaar ook een webshop begonnen? Dan ben je niet de enige! Je zult ervoor moeten zorgen dat jouw webshop eruit springt. Alle andere webshops in dezelfde branche zullen dan bij jouw webshop in het niet vallen. Maar hoe pak je dat aan? Je kunt niet altijd maar adverteren met het feit dat je de goedkoopste bent. Of dat jij geen verzendkosten rekent. Het is werk, en dat moet voldoende opleveren om brood op de tafel te krijgen. Je kunt er dan voor kiezen om je producten echt mooi te verpakken voor je ze verstuurt. Kies voor mooie plastic doosjes en plastic zakjes. Dit geeft een extra gevoel van luxe!

Er zijn veel verschillende soorten plastic doosjes

Voor bijna ieder item dat je wilt versturen of gewoon luxe wilt verpakken is wel een mooi plastic doosje te vinden. Je hebt plastic doosjes voor het verpakken van één losse bonbon, maar ook plastic doosjes waar je een complete set kaarten in kunt verpakken. De plastic doosjes zijn herbruikbaar en nemen maar weinig ruimte in. Je ontvangt ze namelijk in platte vorm. Je zult ze zelf moeten vouwen. Een ander voordeel van plastic doosjes is dat je er gemakkelijk een sticker met je bedrijfsnaam op kunt plakken.

Er zijn heel veel verschillende soorten plastic zakjes

Wil je liever brievenbuspakketjes versturen? Dan kan het gebruik van plastic zakjes ideaal zijn. Deze zakjes zijn goed te vullen met allerlei items. Van pennen tot snoepjes, van sieraden tot accessoires. Je kunt er alles in versturen. De zakjes zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Als sta-zak voor losse thee of als transparant zakje voor kralen. Je kunt er in verpakken wat je zelf wilt. De plastic zakjes zijn ook goed te bestickeren. Je kunt er zelfs, met de juiste stift op schrijven. Zo kun je er ook nog een persoonlijke boodschap op aanbrengen.

Maar we hebben het over plastic, dat is toch slecht voor het milieu?

Plastic is pas slecht voor het milieu als het daarin terecht komt. Helaas gebeurt dit nog veel te vaak. Maar wanneer de gebruikte plastic doosjes en plastic zakjes op de juiste manier worden weggegooid, is er niets aan de hand. Het plastic kan dan worden hergebruikt. Er zijn zelfs, ook op bovenstaande site, al veel plastic artikelen te koop die gemaakt zijn van gerecycled plastic. Ook biologisch afbreekbaar plastic is te vinden op de site. Zo werk je mee aan een beter milieu.