Het is weer zomer! Dat betekent natuurlijk drankjes op het terras, zonnen op het strand en heerlijk relaxen op het strand, maar zijn er ook nog andere punten waar we aandacht aan zullen moeten besteden, zoals onze zomeroutfit! De festivals zullen er dan nog niet echt massaal zijn, maar aan het strand of op het terras is het natuurlijk wel belangrijk om er zomers en stijlvol uit te zien. Zomerse jurken zijn ook dit jaar weer enorm populair, waar je met verschillende soorten jurken altijd de juiste outfit creëert. Kies je voor een neutrale en zakelijke jurk, of toch voor de zomerse en sexy jurk? In dit blog vertellen we je er meer over!

Jurken van travelstof

Nu is de uitstraling van de verschillende jurken enorm belangrijk, maar kun je ook kijken naar de eigenschappen op het gebied van comfort. Het draagcomfort, pasvorm en de kwaliteit van de jurk is natuurlijk enorm van belang, waar je met een travelstof jurk allemaal aan kunt voldoen!

Travelstof is een stof die de laatste jaren enorm populair is geworden. De travelstof jurk bestaat uit een combinatie van op een speciale manier geweven materialen, polyamide en elasthan. Door deze speciale manier van weven zorgt de travelstof jurk voor vele unieke eigenschappen, zoals; comfortabele stretch, ademend, snel drogend, niet statisch, duurzaam, slijtvast, pillingvrij, makkelijk wasbaar en is de stof UV beschermend. Vooral de stretch van de kleding is heerlijk, omdat de jurken hierdoor een unieke pasvorm hebben. De kleding van travelstof sluit perfect aan op het lichaam, waardoor je jezelf hier fijn in zult voelen en je de kleding naar iedere gelegenheid kunt dragen!

De juiste outfit voor iedere gelegenheid

Je kunt de kleding van travelstof voor iedere gelegenheid dragen. Er zijn namelijk vele stijlvolle en zakelijke jurken te verkrijgen die je prima kunt dragen naar het kantoor. Kies voor een jurk die mooi aansluit, of kies toch voor een iets wat meer zomerse jurk. Juiste laarsjes of sneakers eronder en je hebt de outfit weer bij elkaar!

Wanneer je juist op zoek gaat naar een outfit voor tijdens het uitgaan, naar het strand of wanneer je er met vriendinnen op uit gaat, kun je juist kijken naar de iets meer sexy jurken, zoals een rode jurk travelstof. Door de unieke samenstelling van de geweven materialen in de stof zijn de zweetplekken niet te zien en gaat de kleding niet kreuken, waardoor je nooit meer onzeker zult zijn in je outfit!