Elke keer wanneer ik op vakantie ga boek ik een hotelkamer met een bad. Ik ben dol op baden, ik kan er uren in vertoeven. Af en toe wat nieuw warm water erbij en ik ben weer zo blij als een vis in het water(haha).

Aangezien ik een bad een luxe iets vind, wilde ik ten eerste instantie niet een bad in mijn eigen badkamer, ik was dan ook vooral bang dat ik iedere dag het bad vol zou lopen en mijn energie + waterrekening gigantisch zou oplopen.

Badkamer verbouwing

Sinds dit jaar wonen we in ons nieuwe huis. We waren gevallen op de locatie van de woning en de tuin die groot is en op het zuiden ligt. Echter waren de badkamer en de keuken nou niet echt heel erg mooi en waren wel echt aan vervanging toe. We besloten er eerst maar gewoon te gaan wonen in de loop der tijd te gaan beslissen wat voor keuken en badkamer we zouden nemen.

Een half jaar geleden is onze keuken aangepakt waar wij heel erg blij mee zijn. De keuken is vooral efficiënt ingericht en industrieel dus het plaatje in de woonkamer was compleet.
Nu was het tijd voor de badkamer. Ik zat er wel heel erg tegenop als ik eerlijk ben. Je kunt weken niet in je eigen huis douchen waardoor je dus echt rekening moet houden in je planning wanneer en waar je gaat douchen. Een groot stuk vrijheid zou verdwijnen voor weken. Ja het klinkt gek maar zo zag ik het wel.

Herindeling

Bij het zoeken op internet zocht ik onbewust ook nog baden. Nu we toch alles gaan veranderen leek het mij nu wel een leuke optie voor in de badkamer. De badkamer is er groot genoeg. Daarbij zijn baden ook goed voor de waarde van je huis heb ik ooit gehoord.

ik was wel opzoek naar ligbaden van goede kwaliteit. De baden die goedkoop zijn, zijn dus niet van goede kwaliteit. Het probleem bij het zoeken is vooral het budget wat je ervoor over wilt hebben. Bij ligbaden van goede kwaliteit moet je toch snel denken aan achthonderd euro, maar dan heb je natuurlijk ook wel wat.

Voor de rest was een mooie inloopdouche wel een grote wens van mijn man. Het liefste een inloopdouche waar je met zijn tweeën in kon douchen, dus met twee douchekoppen. We kregen uiteindelijk de tip om alle materialen via internet te bestellen en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan.

De complete inrichting was bepaald en de vakmannen konden aan de slag. Momenteel kunnen wij nog niet thuis douchen maar de badkamer begint al te lijken op ons droomplaatje. We zijn er heel erg blij mee en kunnen niet wachten om iedere avond lekker samen te kunnen douchen.